Heeylie

onsdag och torsdag
Hej vänner!
 Nu har jag vart lite frånvarande här, men jag är tillbaka här nu. Igår jobbade jag 7-12, dagen gick alltså superfort dessutom hade vi en operation vilket alltid är lika kul och spännande. Efter jobbet så åkte jag in till Borås där jag kikade i lite affärer innan jag hade tid hos osteopaten. Jag blev lite justerad och tillknäckt igen. Ett sista återbesök på ett tag nu i alla fall. Det har verkligen gjort skillnad för min kropp. Nu kan jag springa igen utan att få ont i mitt knä. Under mitt första besök fick jag det konstaterat att mitt bäcken låg helt vridet. Vänster sida låg bakåt och höger sida frammåt bla. Men nu så känns det mycket bättre. 
 
Idag så har jag jobbat 7-17. Tros många timmar på jobbet så gick dagen fort. Jag har kommit in i en period där jag älskar att jobba. Jag trivs med mitt jobb som Tandfé, tandsköterska, tankeläsare, ninja, tandlagare. Idag lagade jag min första framtand. Pilligt och roligt. 
 
Dagens träning förresten avklarade jag i morse, kl 5 vart jag på gymmet och idag tränade jag rumpa/ben. Gjorde squats med kettlebell och stång, utfallssteg med stång, bakåtsparkar bla. Imorgon planerar jag att träna magen.