Heeylie

söndagskvälls
Söndagskvällen är här och jag har just ätit min kvällis efter träningen. Körde massa marklyft idag och en för mig ny övning för rumpan med stången. Lyckades tappa hela stången med 10 kg i änden rakt på min stackars tå. Aj. I morgon är det måndag igen och jag ska in till stan en sväng innan jobbet. Jag ska på mitt 6 samtal med min psykoterapeut. Alltså, det är så häftigt hur någon kan få en att se sitt eget liv från ett litet annat perspektiv och att komma på saker som hänt som jag på något vis har gömt undan i bakhuvudet. Det handlar inte alls om att ta fram saker och händelser för att älta den smärtande känslan igen utan snarare att se och förstå sig själv bättre. Man behöver inte allt vara drabbat av ångest som jag för att gå till psykoterapeut. Det tror jag snarare att alla kan behöva, för visst är livet inte en perfekt väg för någon av oss. 
 
Förutom mina samtal så skriver jag varje dag om mina tankar och känslor i en bok här hemma som jag inte låter någon läsa. Där kan jag vara så ärlig jag bara kan och det handlar såklart om både bra och roliga saker såväl som de mindre bra. Tänk så kul att kunna gå tillbaka och läsa det om några år. 
 
Nu ska jag skölja ur mitt balsam och fixa till veckans matlådor. i morgon blir det soppa, tis, ons blir det lax med ris.